Undervisere

Rune Antonio Bro
Underviser på Teater 14-17 år

Rune har arbejdet professionelt som skuespiller siden 2008 og har medvirket i flere af vores forestillinger.

Han har været tilknyttet Pandoras Teaterskole som fast underviser siden 2012. Herudover har han undervist skuespilleraspiranter og undervist på Frederiksberg Ungdomsskoles dramalinje, samt været medunderviser hos Trueformance.

I de sidste par sæsoner har du kunnet se ham på Teater V i forestillingen Dyrene i Hakkebakkeskoven, og på Teatret Zeppelin i forestillingen Under Haady's Skjold.  

Rune

Christian Adelhorst Rossil                                                 
Underviser på Teater 10-13 år

Christian er uddannet skuespiller og performer fra Cantabile 2, herudover er han auteur og selvproducerende scenekunstner.

I 2012 var Christian med til at starte Pandoras Teaterskole op og var fast underviser frem til 2015. Udover at undervise hos os er han også fast underviser på Teater Glad.

I de seneste sæsoner har han spillet med teater Fyren og Flammen og teater Wunderland. 

Christian

Sara Ullner
Underviser på Teater 6 - 9 år

Sara er uddannet skuespiller fra Den Danske Scenekunstskole i København, og arbejder både indenfor film og scene. I de seneste år har hun haft stor succes som underviser af skuespilaspiranter, der søger ind på teaterskolerne. Herudover har hun arbejdet som dramalærer for børn og unge, og i sommer var hun underviser på vores Teatersommerskole.

I sin undervisning tager Sara udgangspunkt i niveau, nærvær og kreativitet for herigennem at målrette arbejdet den enkelte elevs personlige styrker og svagheder på scenen, såvel som evnen til at samarbejde i et ensemble. 

image1-1
IMG_2713_1