Undervisere

Rune Antonio Bro
Underviser på Teater 14-17 år

 

Laura Madsen                                                 
Underviser på Teater (10-13 år)

Laura arbejder freelance som dramatiker og sceneinstruktør og er tillige uddannet dramapædagog. Laura har mange års erfaring med at undervise børn og unge i drama. Hun har bl.a. undervist en årrække på Taastrup Teaters dramaskole og på flere gymnasier og fritidshjem. Laura holder meget af at arbejde med deltagerenes egen fantasi og skaberevne:

“Jeg kan godt lide at følge børns udvikling gennem drama – at se hvordan deres interesse, mod og evne til at udtrykke sig vokser gennem undervisningen. Og så elsker jeg deres fantasi – som giver fantastisk inspiration til scener og leg.”

 

laura

Sara Ullner
Underviser på Teater 6 - 9 år

Sara er uddannet skuespiller fra Den Danske Scenekunstskole i København, og arbejder både indenfor film og scene. I de seneste år har hun haft stor succes som underviser af skuespilaspiranter, der søger ind på teaterskolerne. Herudover har hun arbejdet som dramalærer for børn og unge, og i sommer var hun underviser på vores Teatersommerskole.

I sin undervisning tager Sara udgangspunkt i niveau, nærvær og kreativitet for herigennem at målrette arbejdet den enkelte elevs personlige styrker og svagheder på scenen, såvel som evnen til at samarbejde i et ensemble. 

image1-1