COPENHAGEN CULTURE CAMP

Kom og vær med når vi går i laboratoriet og udforsker musik, billedkunst og teater!

Det foregår i efterårsferien på Musikhøjskolen – Frederiksberg Musik og Kulturskole skole. Copenhagen Culture Camp er for alle på 9-12 år – uanset forkundskaber og bopælskommune.

På fire dage skaber vi et værk, som integrerer de tre kunstarter. Ved tilmelding skal du vælge én af de tre laboratorier. Vi slutter af med en visning, som er fælles for alle.

Program

Copenhagen Culture Camp foregår på Musikhøjskolen – Frederiksberg Musik og Kulturskole, Smallegade 12, 2000 Frederiksberg.

Undervisningen foregår kl. 10-14 mandag d. 18., tirsdag d. 19. og onsdag d. 20. oktober, samt torsdag d. 21. oktober kl. 10-16.

Der er visning for familie og venner torsdag d. 21. oktober kl. 15. Visningen er gratis og kræver ingen tilmelding.

Tilmelding

For tilmelding til Copenhagen Culture Camp skal du sende følgende oplysninger til hejteaterpandora@gmail.com:

- Laboratorie (musik, billede, teater)
- Deltagers fulde navn
- Deltagers alder
- Kontaktperson
- Mail
- Postnummer
- Telefonnummer
- Tilladelse (ja / nej) til at bruge fotos og video af dit barn i Musikhøjskolens markedsføring (hjemmeside, plakater og andre tryksager, Facebook, Instagram)

Frist for tilmelding: Mandag d. 11. oktober 2021
Pladserne gives efter først til mølle-princip.

Vi sender dig en bekræftelse på, at dit barn er tilmeldt, og her vil du blive bedt om at betale et tilmeldingsgebyr på 100 kr. Gebyret refunderes ikke, hvis dit barn bliver forhindret i at deltage i løbet af Copenhagen Culture Camp. *UDOVER TILMELDINGSGEBYRET ER DELTAGELSE GRATIS*

Musik-laboratoriet

I musik-laboratoriet skal vi kaste os ud i alle mulige sjove eksperimenter med vores instrumenter. Måske spiller du på et instrument i forvejen, måske ikke, måske vil du gerne prøve at spille kontrabas, måske har du en dirigent i maven eller en lille komponist? Vi skal udforske lyde og rytmer og skabe musik sammen med hinanden og for hinanden. Vi skal have det rigtig sjovt og jeg glæder mig til at høre det syde og boble i musik-laboratoriet.

Musik-laboratoriets underviser er Anne Andersson, som er uddannet komponist og trompetist. Hun spiller på de københavnske jazzscener og er vildt begejstret for at åbne børn og unges øre for den skæve, frie musik, hvor fantasi og mod til at være aldeles uperfekt er nogle af grundingredienserne. 

Billede-laboratoriet

I billede-laboratoriet skal vi arbejde med tredimensionelle former og skabe rummelige konstruktioner af pap. Pap er et fantastisk materiale, hvor de plane flader både kan blive til takkede tårne og til runde buer - og til vild fantasi! Vi skal udforske pappets potentiale og bevæbnet med limpistoler og hobbyknive vil vi sammen bygge stort og småt, og se forvandlingen af det grå genbrugspap til et fantasifuldt byggeri. Man behøver ikke have prøvet at bruge en limpistol før - vi kaster os over pappet og prøver os frem! Det bliver sjovt og man bliver helt sikkert opslugt af det kedelige grå paps forvandling til fantasifulde - og smukke - værker.

Billede-laboratoriets underviser er Rikke Jensen, som er grafiker og pap-entusiast. Hun har tidligere sammen med Frederiksberg Billedskoles elever opført en pap-by på Frederiksberg Bibliotek. Man kan se eksempler på konstruktioner af pap på https://pap.rikkejensen.dk 

Teater-laboratoriet

Der er sus i luften, når vi i Teater-laboratoriet folder de vilde og de stille følelser ud. Gennem dramaøvelser og teaterteknik træner vi begreber som status, personligt udtryk, karakterens stemme og fysiske opbygning. Du bestemmer selv, hvor stor en rolle, du vil spille. Om du har gået til teater før eller ej, er ligegyldigt; vi har ti års erfaring i at tilpasse indholdet til deltagerne.     

Undervisningen i Teaterlaboratoriet varetages af Rune Antonio Bro, som er skuespiller og fast underviser på Pandoras Teaterskole. Rune er tilknyttet forskellige teatre, bl.a. Teater V, Passepartout Theatre Production og Teater Pandora.

Med-underviser er Lone Vibe Pedersen, som er instruktør, dramatiker og leder af Teater Pandora og Pandoras Teaterskole. Lone er også koordinator for Copenhagen Culture Camp, og det er Lone du skriver til omkring tilmelding.  

 

Copenhagen Culture Camp er skabt af Musikhøjskolen – Frederiksberg Musik og Kulturskole med støtte fra Danske Musik- og Kulturskoler.

For yderligere info: www.musikhoejskolen.dk

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Lone Vibe Pedersen på hejteaterpandora@gmail.com eller tlf. 24 43 12 20.