Teatersommerskole

bannerfb

Der er åbent for tilmeldinger til Teatersommerskoler i 2021!

Har du en skuespiller i maven? Vil du udfordre dit talent i en ny sammenhæng, eller prøve om teater er noget for dig? Teatersommerskolen er for alle på 6-16 år, uanset niveau.

Beskrivelse
På fem dage skaber vi en forestilling. Du kommer til at arbejde sammen med professionelle skuespillere og andre børn og unge, som elsker at bevæge sig, skabe historier og spille forskellige roller.    

Medbring: Tøj, som du kan bevæge dig i, madpakke, drikkedunk, godt humør og alle dine skøre idéer.  

Adresse
Teatersommerskolen afholdes i KUBE, Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg.

Datoer 
Uge 26 (mandag d. 28. juni – fredag d. 2. juli 2021)
Uge 31 (mandag d. 2. august - fredag d. 6. august 2021)

Skema
Teatersommerskolen har undervisning kl. 10-14 mandag – torsdag, og kl. 10-16 fredag. 
Der er visning for familie og venner fredag kl. 15-16.

Pris
1.200 kr. pr. person og uge
Betalingsfristen placeres, når vi ved, at myndighederne giver os lov til at gennemføre Teatersommerskolerne.

Tilmelding
For tilmelding: Send navn, alder, kontaktperson, mail, adresse, telefon og uge til hejteaterpandora@gmail.com.

Pladser gives efter først til mølle-princip.

 

Referencer

"Min datter deltog i teatersommerskolen i den sidste uge af skolernes sommerferie 2020 og havde en fantastisk oplevelsesrig, sjov og personligt udviklende uge. Både på det sociale plan og i forhold til at prøve kræfter med at stå på scenen var det en ubetinget positiv oplevelse for min datter, som efterfølgende har tilmeldt sig et af Pandoras hold i 2020-2021-sæsonen. For forældre, søskende og  bedsteforældre var det en superfin oplevelse at overvære forestillingen fredag. Det var især dybt imponerende at se, hvor meget børnene havde lært (både udenadslære og i forhold til at stå på scenen) på så få dage."
Forælder til deltager på Teatersommerskole 2020

"Min 13 årige datter var med på Teatersommerskole for første gang i 2020. Det var en helt fantastisk oplevelse for hende. Der var en gruppe unge med på hendes egen alder, og det var vigtig for hende. Der var også var yngre børn, og alle deltagere i sommerskolen interagerede med hinanden. Vi – både forældre og vores datter – oplevede teaterskolen som en god og velfungerende helhed, hvor der blev gjort virkelig meget for, at enhver deltager følte sig velkommen og som en vigtig del af sommerskolen. Efter en uge opførte børnene og de unge Skatteøen med både teaterspil, dans og musik. Det var helt fantastisk, at det kunne nås på så kort tid. Der var både godt skuespil, sætninger der var lært, og fin interageren deltagerne imellem. Det vigtigste for os forældre var at se, at alle deltagerne i sommerskolen bidrog væsentligt til teaterstykket, og at det var glade og veltilpassede børn og unge, som stod på scenen. Helt generelt kan Teater Pandoras sommerskole karakteriseres ved at være venlig, rummelig, inkluderende, med respekt for det enkelte barn, og med blik for at alle skal være med og have det godt. Min datter skal helt sikkert være med igen næste år!"
Forælder til elev på Teatersommerskole 2020

"Jeg synes det var megasjovt at lave teater. Jeg vil gerne gå på næste sommerkursus."
Deltager på Teatersommerskole 2020, 7 år.

IMG_0362
IMG_0515